Kaley Cuoco lupailee toista tuotantokautta – suosikkisarja saamassa jatkoa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Kaley Cuoco on parhaiten tunnettu hänen näyttelemästään Pennyn roolista suositussa Rillit huurussa -televisiosarjassa, joka on hänen tavaramerkkinsä. Tähti on näytellyt nyt myös Flight Attendant -nimisessä draamasarjassa, joka on esitetty tämän syksyn aikana HBO Max -kanavan toimesta.

Kaley Cuoco esittää draamasarjassa lentoemäntää, jolla näyttää olevan kaikki kunnossa, mutta hän piilottelee muun muassa alkoholismiaan muilta. Suositun sarjan finaalijakso nähtiin HBO:n palveluissa hetki sitten, mutta nyt näyttelijä on jo kertonut, että sarja saattaa saada vielä jatkoa.

Minisarjana markkinoitu The Flight Attendant oli niin suuri menestys, että sarjasta pohditaan jo toista tuotantokautta. Kanava ei ole vielä vahvistanut toisen tuotantokauden menoa tuotantoon, mutta Kaley Cuoco on kuitenkin People-sivuston mukaan sanonut, että heillä on koko tuotannon ajan ollut jo visio siitä millainen toisesta tuotantokaudesta tulee.