Christina Milian esitteli raskausvatsaansa biksuissa – upeat lomakuvat paratiisirannalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Kahden lapsen äiti paljasti hetki sitten hänen Instagram-seuraajilleen odottavansa hänen poikaystävänsä Matt Pokoran kanssa lasta. Tuleva lapsi on pariskunnan toinen yhteinen, Milianille lapsi on kuitenkin kolmas.

Christina Milian palasi perheineen juuri aurinkoiselta lomamatkalta Mauritiuksen saarelta, josta tähti julkaisi upeita raskauskuvia sosiaalisessa mediassa. Nyt 39-vuotias kaunotar julkaisi itsestään upean bikinikuvan ja videon, jossa hänellä on yllään kolmion malliset narubikinit. Tähti poseeraa itsevarmasti ja esittelee raskauden pyöristämää vatsaansa upeissa kuvissa.

Christina Milianilla on hänen entisen aviomiehensä The-Dreamin kanssa yhteinen kymmenenvuotias tytär Violet. 35-vuotiaan Matt Pokoran kanssa Milianilla on ennestään kymmenen kuukauden ikäinen poika Isaiah. Nyt Isaiah onkin saamassa jo hyvin pienellä ikäerolla itselleen sisaruksen.