Jen Selter säväyttää rannalla – mehumainos jää huomiotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Nyt Olga nähdään esittelemässä maailmankuulua takapuoltaan uimaranalla, jossa hän samalla markkinoi mehumerkkiä. Yllään Jenillä on niukat biksut, jotka korostavat juuri sopivasti hänen takapuoltaan. Siihen Selter on toki panostanutkin.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.