Kardashianien televisiosarja-vedätyksessä perheenjäsenillä oli eri rooleja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit-televisiosarjan lopettamisesta kerrottiin taannoin, koska tuotantoyhtiöllä ei ollut varaa vastata perheen toiveisiin palkankorotusten suhteen. Sittemmin perhe ilmoitti lopettavansa suositun realitysarjansa, mutta myöhemmin se paljastui vain vedätykseksi. Perhe teki nopeasti rahakkaamman sopimuksen Hulu-kanavan kanssa.

Kohun alkaessa Khloe Kardashian ja Scott Disick esittivät halunneensa jatkaa kuvauksia aikaisemman tuotantoyhtiön kanssa. Samaan aikaan Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner ja Kanye West esittivät olevansa iloisia, että sarja päättyy. Heillä kaikilla on runsaasti myös omia tienestejä yritysmaailmasta tai malliuraltaan.

Esimerkiksi Kylien ja Kimin kosmettiikabisnekset kukoistavat. Khloella ja Scottilla on myös omat vaatesarjansa, mutta ne eivät ole yhtä menestyneitä, Page Six uutisoi. Kanye West kertoi olevansa iloinen vaimonsa kerrottua sarjan lopettamispäätöksestä. Sarjan lopettamisen jälkeen perheen manageriäiti Kris Jenner kertoi sarjan jatkuvan sittenkin uudella kanavalla.