Näyttelijälegenda Joan Collins esitteli laukkunsa sisällön – nämä jokaisen naisen tulisi pitää mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seksisymbolina pidetty brittinäyttelijätär Joan Collins nousi television parhaiten palkituksi näyttelijättäreksi 1980-luvun puolivälissä. Hän esiintyi Dynastia-saippuasarjassa vuosina 1981-1989 ja on näytellyt myös suositussa American Horror Story -sarjassa vuodesta 2011 lähtien.

Myös kirjailijana ja kolumnistina tunnettu 87-vuotias Joan Collins on edelleen elämänsä voimissa. Hän liikkuu ulkona paljon ja päättikin nyt esitellä Vogue-lehden uudella videolla mitä hänen käsilaukkunsa sisältää.

Käsilaukusta tulee aina löytyä lompakko, joka sisältää kaikki tärkeimmät kortit. Lompakon lisäksi tärkeitä asioita ovat tietenkin puhelin ja avaimet. Naisella on myös aina mukanaan peili, huulipunaa, käsirasvaa sekä kynsiviila. Nykyään Joan Collinsin käsilaukusta löytyy myös aina hengityssuojain.