Povipommi Katie Price kielsi mieheltään kosinnan jouluna – tylsää ja mautonta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourtähti Katie Price on viiden lapsen äiti. Hän on ollut useasti kihloissa eri miesten kanssa, mutta viimeisin valloitus, 31-vuotias Carl Woods on ollut vakavana ehdokkaana uudeksi aviomieheksi. Pariskunta on seurustellut noin puoli vuotta.

The Sun kertoo 42-vuotiaan Katie Pricen kieltäneen kosimisen jouluna. Hän ei halua, että Carl Woods tekee saman virheen kuin hänen edellinen aviomiehensä Kieran Hayler. Katie Price uskoo, että Woods ei ole yhtä paljon kliseiden perään ja aikoo kosia naista silloin, kun hän sitä vähiten odottaa.

He suunnittelevat vauvan saamista ja häitä ensi vuodelle. Katie Price ja Carl Woods ottivat äskettäin myös parisuhdetatuoinnit. Price tatuoi käsivarteensa Woodsin kasvot ja samoin mies tatuoi käteensä Pricen kasvot. Katie Price on ollut aiemmin kolme kertaa naimisissa, Peter Andren, Alex Reidin ja Kieran Haylerin kanssa.