Söpö koira vihaa postia – näyttää kirjeille kaapin paikan koomisella videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat saattavat vartioida kotejaan melkoisella intensiteetillä. Joskus jokaiseen kotia lähestyvään ulkopuoliseen epäilyksellä suhtautuvista koirista voi tosin olla harmia omistajille, kuten tuore viraalivideo paljastaa.

Yhdysvaltojen Seattlessa asuvan pariskunnan Louise-niminen koira on ehkä pieni ja söpö, mutta sitäkin pippurisempi tietyissä asioissa. Koira ei suhtaudu suopeasti esimerkiksi kotinsa postiluukun kautta sisään putoavaan postiin. Video paljastaa Louisen retuuttavan raivokkaasti niin sanomalehtiä kuin kirjeitäkin.

Koiran omistajien mukaan Louisen raivo postia kohtaan ilmeni koronakaranteenin myötä. Koska he ovat viettäneet entistä enemmän aikaa kotona, on myös koira hereillä postin saapuessa. He kertovatkin Daily Mail -lehden mukaan hankkineensa postilokero-osoitteen suojellakseen kirjeitä Louisen raivolta.