Huittisten hurja takaa-ajo päättyi lyhtypylvääseen – autovarkaat olivatkin naisia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kokemäen poliisin kenttäpartio huomasi Huittisissa sunnuntaina hieman puolen yön jälkeen, että vastaan ajanut auto oli ilmoitettu aiemmin päivällä varastetuksi. Auto oli anastettu Eurassa ja ajoi nyt VT12:lla kohti Huittisten keskustaa.

Poliisit lähtivät auton perään, jolloin varastettu auto lähti pakenemaan. Takaa-ajo vei valtatieltä Huittisten keskustaan ja siitä edelleen Kivirannantieltä Isännänkadulle. Auto suistui jyrkässä mutkassa ulos tieltä. Auto törmäsi oikea kylki edellä valaisinpylvääseen.

Partio tavoitti ajoneuvosta kaksi naista, jotka kiinniotettiin epäiltyinä muun muassa törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Pakenevan ajoneuvo käytti huomattavaa ylinopeutta takaa-ajon aikana. Henkilövahingoilta säästyttiin.