Jackass-kuvaukset alkoivat – Johnny Knoxville ja Steve-O kiidätettiin heti sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rajuja stuntteja ja piilokameratempauksia esittelevä Jackass-elokuvasarja on saamassa jo neljännen osansa. Tulevan elokuvan tuotanto kohtasi kuitenkin takaisku jo pian kuvausten alkamisen jälkeen. Kuvauksissa tapahtui elokuvan tähtiä kohdannut onnettomuus.

49-vuotias Johnny Knoxville ja 46-vuotias Steve-O joutuivat sairaalaan jo elokuvan toisena kuvauspäivänä. Cinemablend-sivuston mukaan Bam Margera paljasti Jackass-tähtien loukanneen itsensä tehdessään stunttia, jossa he yrittivät hypätä käynnissä olevalle juoksumatolle kantaen samalla soittimia.

Neljännen Jackass-elokuvan kuvaukset viivästyivät jo alkuvuodesta koronapandemian vuoksi. Elokuvan ensi-iltaa suunniteltiin alun perin maaliskuulle 2021, mutta nyt ensi-iltaa kaavaillaan heinäkuulle 2021. Sarjan edellinen osa, Jackass 3-D, sai ilmestyi yli 10 vuotta sitten vuonna 2010.