Lizzo puolusti smoothie-kuuriaan: ”Olin paastolla ja olen edelleen lihava”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on noussut viime vuosien aikana poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin. Lizzo on hurmannut miljoonat seuraajansa sosiaalisessa mediassa kehopositiivisuuden sanansaattajana. Nyt nainen on kuitenkin saanut lokaa niskaansa kerrottuaan, että hän piti 10 päivää kestäneen paaston.

Lizzo esitteli TikTok-kanavallaan 10 päivää kestäneen smoothie-paaston, jonka vuoksi tähti saikin paljon kritiikkiä seuraajiltaan. Monien mielestä Lizzo esitteli epätervettä tapaa yrittää laihtua nopeasti ja näännyttää itseään. Nyt Lizzo on vastannut saamaansa palautteeseen kuvalla, jossa hän poseeraa pelkissä alushousuissa.

– Olin paastolla ja olen edelleen lihava. Rakastan vartaloani, olen kaunis ja lihava. En näännyttänyt itseäni vaan söin paljon kasviksia, hedelmiä, proteiinia ja join vettä. Kenenkään ei tarvitse tehdä samoin tunteakseen itsensä kauniiksi tai terveeksi. Tehkää mitä haluatte omilla kehoillanne, Lizzo kehottaa Instagram-kuvansa yhteydessä.

https://www.instagram.com/p/CI1IItHBX58/