Jennifer Nicole Lee palasi someen näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan nykyisin fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa noudattavat. Tähti syntyi, kun ylipainoinen perheenäiti laihdutti 40 kiloa totaalisen elämänmuutoksen myötä ja nousi siksi julkkikseksi. Viime aikoina Lee on viettänyt hieman hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa, mutta taannoin Jennifer aktivoitui uudelleen.

Nyt Jennifer on kuvattu revittelemässä näyttävästi jouluisissa biksuissa, jotka yllään hän esittelee auliisti upeaa biksuvartaloaan, joka hakee vertaistaan koko maailmasta. Terveiden elämäntapojen lähettiläällä on nykyisin lähes 300 000 seuraajaa sosiaalisessa mediassa, ja paluunsa jälkeen määrä kasvaa nopeasti.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minikokoiset biksut, joista muodot ovat lähes pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.