Masked Singer -voittajaksi suomalaisille tuttu muusikko

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Masked Singer Suomi huipentui viikonloppuna MTV3-kanavalla Tohtorin voittoon. Maskin alta paljastui tuttu suomalaismuusikko Marco Hietala. Toisen tuotantokauden finaalissa kisasivat tänä iltana viimeiset kolme hahmoa: Tohtori, Pakkanen ja Hiirulainen.

Ohjelman studioyleisö äänesti voittajaksi Tohtorin, jonka maskin takaa paljastui muusikko Marko Hietala. Hiirulaisen maskin takaa paljastui imitaattori Jarkko Tamminen ja Pakkasen maskin takaa näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi.

– Olen hämmentynyt ja onnellinen. Kaikki kisan hullusta ja absurdista puolesta lienee jo puhuttu, ja allekirjoitan ne puheet omalta kohdaltani. Onneksi rakastan omituisuuksia. Itselleni henkilökohtainen kulma löytyi naamiaisista. Kun 30 vuotta keikkaa tehnyt mies saa yht’äkkiä mahdollisuuden lauleskella odottamattomia erilaisuuksia maskin takaa, niin se oli Vapautta V:llä: ei ennakko-odotuksia, ei velvoitteita sopia kaavaan ynnä muuta. Ja tietysti itse panelistien vedättämisestä tuli oma hieno lisänsä. Se oli makoisaa, Marko Hietala kertoo.

Ohjelman panelisteina toimivat Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola sekä Christoffer Strandberg. Ohjelman juonsi Ile Uusivuori. Masked Singer Suomen hahmoina nähtiin finalistien lisäksi Marja Hintikka (Pöllö), Ina Mikkola (Tikru), Kari Kanala (Geggonen), Timo Jutila (Mörkö), Maija-Liisa Peuhu (Kukka), Roman Schatz (Laiskiainen), Petri Nygård (Viikinki), Susanna Laine (Hertta) ja Krista Siegfrids (Taikahattu).