Mies kuoli kesken lennon – pelätään levittäneen koronaa muihin matkustajiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

United Airlines -yhtiön lennolla Yhdysvaltojen Orlandosta Los Angelesiin todistettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelottavaa tilannetta. Yksi matkustajista sai lennon aikana sairaskohtauksen, jota epäiltiin alkuun sydänkohtaukseksi. Hänet toimitettiin sairaalaan koneen tehtyä hätälaskun New Orleansiin.

Matkustaja julistettiin sairaalassa kuolleeksi. Mies oli ennen koneeseen nousua vakuuttanut, ettei hänellä ole koronavirusta tai siihen viittaavia oireita. Matkustajan vaimon kerrotaan kuitenkin hätätilanteen aikana paljastaneen uhrilla olleen koronaoireita, kuten maku- ja hajuaistin menettäminen.

Toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, oliko sairaskohtauksen lentokoneessa saaneella miehellä koronavirus. Monet matkustajat kuitenkin pelkäävät TMZ-sivuston mukaan näin olleen. United Airlinesin on kerrottu työskentelevän terveysviranomaisten kanssa, jotta matkustajat voitaisiin tavoittaa mahdollisesta virusaltistumisesta.