Sara Sieppi pikkumekossa: ”Oispa elämässä enemmän jouluviikonloppuja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -tittelistään alunperin julkkistähdeksi noussut, mutta sittemmin monessa muussakin mukana aktiivisesti ollut Sara Sieppi on yksi maamme seuratuimmista ja ihastuttavimmista julkkiskaunottarista. Hän on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, ja tarjoilee usein seuraajilleen silmänruokaa ja välillä myös arvokkaita elämänohjeita.

Nyt Sara poseeraa tuoreessa somekuvassaan poikkeuksellisen näyttävästi, sillä hän on pukenut ylleen paljastavan pikkumekon. Kuvansa yhteydessä Sieppi toivoo, että elämässä olisi enemmän jouluviikonloppuja ja ehkä hieman pituuttakin.

Viime aikoina Sara on lukemattomien muiden suomalaisten tavoin haikaillut kovasti aurinkolomien perään, sillä koronaviruksesta johtuvat karanteeni ja matkustamisen vaikeus ovat varmasti käyneet jo monien hermoille. Taannoin Sieppi julkaisi esimerkiksi upeita lomakuvia Balilta, jonne hän kertoi kaipaavansa.