Katy Perry ihastuttaa aitoudellaan – tältä näyttää juuri synnyttänyt nainen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom saivat taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa. Katy Perry synnytti terveen tyttövauvan, joka sai nimekseen Daisy Dove Bloom. Sittemmin Katy Perry on näyttänyt sosiaalisessa mediassa faneilleen miltä hänen vartalonsa näyttää synnytyksen jälkeen ja millaista äitiys todellisuudessa on.

Katy Perry näyttää liittyvän niihin julkkisnaisiin, jotka esittelevät äitiyttä ja siihen liittyviä vartalon muutoksia aidosti mitään kaunistelematta tai liioittelematta. 35-vuotias tähti julkaisi hänen Instagram-tarinassaan taannoin peilin kautta otetun kuvan, jossa Katy Perry esittelee miltä hänen vartalonsa näyttää viisi päivää synnytyksen jälkeen.

Kuvassa nähdään poptähti alusvaatteisillaan peilin edessä kun synnytyksestä ei ole tullut kuluneeksi edes viikkoa. Nainen on liittänyt tarinansa huvittavasti osaksi 2020 MTV Video Music Awards -gaalaa ja kertoo, että rintaliivit ovat Medelan mallistoa, alushousut Frida Mom -merkkiset ja hiuksista ja meikistä kuuluu kunnia uupumukselle.

Katy Perry, Instagram