Lahjat yhä ostamatta? Ei hätää, ratkaisut ovat lähellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet kiireiset ja mattimyöhäiset suuntaavat vielä tänään jouluaattona ostamaan viimeisiä joululahjoja ihan suunnitellusti, mutta jotkut ovat esimerkiksi unohtaneet hankkia lahjan ystävälle tai sukulaiselle. Viime hetken lahjaostokset ovat nykyisin aivan normaaleja, ja niihin löytyy helposti ratkaisuja.

M Room

Lahjakortit ovat mattimyöhäisten pelastus, ja usein saaja pääseekin nauttimaan niistä parhaaksi katsomallaan tavalla silloin kun hänelle sopii. Eräs mainio esimerkki tästä on miehille vuosijäsenyys M Room -partureihin. Verkkokaupassa myytävä Silver-jäsenyys maksaa 380 euroa ja sillä voi asioida kaikissa M Roomeissa 16 kertaa vuodessa.

Aineettomat palvelut ovat mainioita lahjaideoita, ja lahjaksi voi ostaa esimerkiksi kotisiivousta, jonka avulla varsinkin perheelliset pääsevät nauttimaan kuinka kerrankin joku toinen siivoaa heidän kotinsa. Luontoharrastajille voi ostaa verkosta ensi kesäksi esimerkiksi kalastusluvan. Lisää tietoa kalastusmaksuista löytyy Metsähallituksen verkkokaupasta. Eräs aina toimiva lahjaidea on lahjakortti hierontaan, sillä lahjasta voi nauttia pitkälle ensi vuoteen saakka.