Marika Fingerroos valmistautuu jouluun heruttelemalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan. Nyt entinen salarakas on valmistautunut jouluun hieman paljastelevassa asussa.

Äskettäin sitruunoita povensa kokoon verrannut julkkiskaunotar poseeraa parhailaan sosiaalisessa mediassa melko ronskissa alusasussa, joka ei liikoja kurveja peittele. Kuvatekstissä hän kertoo olevansa oman elämänsä Marilyn ja samalla hän toivotti kaikille seuraajille ihanaa pikkulauantaita ja loppuviikkoa.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.