Poliisi jäi kiinni seksistä elokuvastudiolla – oli unohtanut mikrofonin päälle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kalifornialainen poliisi on jäänyt kiinni seksin harrastamisesta elokuvastudion alueella. Hän oli unohtanut aktin ajaksi päälle mikrofoninsa, jota käytetään yhteyden pitämiseen poliisilaitoksen päivystäjän kanssa.

Los Angelesin piirikunnan apulaisseriffi harrasti seksiä naisen kanssa Universal Studios -elokuvayhtiön alueella, Bates Motelin lavasteiden läheisyydessä. Poliisiaseman päivystäjä yritti useaan otteeseen saada apulaisseriffin huomion ja kertoa hänelle mikrofonin olevan päällä. Poliisi ei kuitenkaan vastannut, ja sen sijaan mikrofoniin tallentui naisen voihkintaa.

Nauhalle tallentunut tilanne on sittemmin vuotanut verkkoon TMZ-sivuston toimesta. Tiedossa ei ole, harrastiko apulaisseriffi seksiä virka-autossaan vai sen ulkopuolella. Seksiaktista kiinni jäänyt poliisi on toistaiseksi erotettu virastaan.