Lasten nukkumaanmeno on pelastettu – Sirkkasten joulurentoutus nyt veloituksetta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten rentouttamiseen keskittyvä Vieno-yritys on noussut lapsiperheiden suosikiksi lapsia rentouttavilla Sirkkaset-äänitteillään. Niiden avulla hektisinkin päivä päättyy levollisesti, kun lapsi kuuntelee sadun muotoon tehdyn rentoutuksen.

Nyt Sirkkaset-sarjan suuren suosion saanut joulujakso on julkaistu kuunneltavaksi veloituksetta joulun ajan. Sirkkasten joulurentoutus tarjoaa lapsiperheille helpon keinon rauhoittaa lapset iltaisin tai vaikkapa päiväunille. Jouluna lasten energiatasot ovat tavallista korkeammalla, ja saturentoutus laukaisee jännityksen ja saa lapsen rauhoittumaan nopeasti. Kuuntele Sirkkasten joulurentoutus tästä.

Vieno tarjoaa monenlaisia rentoutuksia myös aikuisille. Kuukausimaksullisen palvelun lisäksi verkossa on myös veloituksetta kuunneltavissa rentoutuksia niin pikaisiin päiväuniin ja uniongelmiin kuin energisoivia äänitteitä päivän askareisiin tai vaikkapa bussimatkalle. Äänitteet löytyvät Vienon verkkosivuilta.