Dakota Johnson ja Chris Martin kihloihin? Näyttävä sormus sai huhut liikkeelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin alkoi tapailemaan Fifty Shades -elokuvista tunnetuksi tullutta näyttelijätähteä Dakota Johnsonia kolme vuotta sitten. Martinin ja Johnsonin suhde alkoi nopeasti sen jälkeen kun muusikon ja ex-vaimo Gwyneth Paltrown avioero astui voimaan.

Dakota Johnson ja Chris Martin nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä vuonna 2017, minkä jälkeen heidän suhteensa on syventynyt. Nyt 31-vuotiaan Dakota Johnsonin vasemmassa nimettömässä on nähty suuri vihreäkivinen sormus, joka on aiheuttanut spekulaatiota siitä ovatko rakastavaiset menneet kihloihin.

Dakota Johnson ja Chris Martin ovat pitäneet parisuhteensa melko yksityisenä koko seurustelunsa ajan. He eivät ole juurikaan tehneet yhdessä näyttäytymisiä punaisella matolla tai antaneet pariskuntana haastatteluita. Monen vuoden seurustelu ja kaunis sormus ovat kuitenkin People-sivuston mukaan monien mielestä olleet merkki siitä, että pariskunta on vienyt suhteensa toiselle tasolle.