Khloe Kardashian ja Tristan Thompson treffeillä – onnistuivat tuomaan perheensä yhteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian erosi lapsensa isästä Tristan Thompsonista jo kun hän odotti heidän yhteistä True-tytärtä. Miehestä kiersi sosiaalisessa mediassa video, jossa hänet nähtiin pettämässä Khloe Kardashiania. Pariskunnan erosta on kulunut kaksi vuotta, ja nyt he ovatkin jälleen palanneet yhteen.

Tristan Thompson on nähnyt paljon vaivaa sen eteen, että hän onnistuisi saamaan Khloe Kardashianin luottamuksen takaisin. Hän on ollut aina naisen tukena ja hoitanut True-tytärtä parhaansa mukaan. Nyt uudelleen lämmennyt ystävyys on jälleen syventynyt parisuhteeksi, jonka myötä he ovat onnistuneet saattamaan perheensä takaisin yhteen.

Khloe Kardashian ja Tristan Thompson viettivät juuri yhteistä treffi-iltaa kahdestaan. People-sivuston mukaan 36-vuotias Kardashian ja 29-vuotias Thompson nähtiin yhdessä Bostonissa, jossa koripallon pelaaja valmistautuukin parhaillaan pelaamaan uuden joukkueensa Boston Celticsin riveissä.