Rita Ora jätti Englannin loppuvuodeksi – koronamokasta aiheutunut häpeä oli liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on ollut viime aikoina etenkin kotimaassaan Iso-Britanniassa median silmätikkuna rikottuaan korona-ajan rajoituksia. Nainen järjesti suuret 30-vuotissyntymäpäivät ja juhli noin 30 vieraan kanssa, minkä vuoksi hän joutui myöhemmin laatimaan julkisen anteeksipyynnön käytöksestään ja maksamaan 10.000 punnan sakot.

Rita Ora on nyt lähtenyt ulkomaille ja jättänyt Englannin taakseen. Daily Mail -sivuston saamien tietojen mukaan nainen ei kestänyt koronarajoitusten rikkomisesta aiheutunutta häpeää, minkä vuoksi hän halusi paeta loppuvuoden ajaksi etelään. Nainen on lentänyt Bulgariaan, jossa hän aikoo kuvata uuden musiikkivideon ja viettää joulun lisäksi myös vuodenvaihteen juhlallisuudet.

Rita Ora käynnisti juhlien jälkeen oman tutkintansa halutessaan selvittää kuka hänen lähipiiristään vuoti tiedon julkisuuteen ja poliisille. Nainen ei ole vielä saanut tekijää kiinni, mutta on lähes varma siitä, että lehdistö ei olisi voinut saada juhlista tietoa omin päin.