Vuoden vauhdikkain jouluvideo – jouluvaloin koristeltu auto driftasi lumiukon ympärillä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulua voi juhlistaa monenlaisilla eri tavoilla. Monilla on esimerkiksi tapana koristella kodin ikkunoita ja julkisivua kirjavilla ja kirkkailla jouluvaloilla. Jouluvaloilla voi kuitenkin koristella muutakin, kuin kotia.

Tuoreella viraalivideolla todistetaan mahdollisesti tämän vuoden vauhdikkaimpaa tapaa juhlistaa joulua. Siinä auto on peitetty yltäpäältä erivärisillä jouluvaloilla, minkä lisäksi ajoneuvon katolle on pystytetty hohtava porokoriste.

Joulun juhlistaminen ei kuitenkaan jäänyt auton koristeluun. Videolla nähdään kuinka auto driftaa, eli ajaa sivuluisussa parkkipaikan keskelle asetellun muovisen lumiukon ympärillä. Kuljettajan taitojen ansiosta lumiukko ei ole vaarassakaan joutua yliajetuksi ajoneuvon vauhdista huolimatta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.