Hulvaton näky videolle – jänis naposteli lumiukon porkkananenää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jänisten mieltymys porkkanoita kohtaan ei ole suinkaan tuulesta temmattu asia. Taannoin Kanadassa todistettiin hauskaa ja jouluista näkyä, jossa nälkäinen jänis oli kohdannut lumiukon pihalla.

Calgaryssä asuva Bryantien perhe tuli CBC-uutissivuston mukaan todistaneeksi taannoin yllättävää näkyä. Valkoinen jänis lähestyi perheen kodin pihalla ollutta lumiukkoa. Eläin asettui seisomaan kahdella jalalla aivan juuri sen kokoisen lumiukon eteen.

Kuten arvata saattaa, kiinnosti jänistä erityisesti lumiukon nenän virkaa toimittanut porkkana. Sheila Bryant kuvasi puhelimellaan pihassa kaikessa rauhassa porkkanaa järsinyttä eläintä. Lumiukko menetti kohtaamisen myötä nenänsä, mutta ainakaan jäniksen ei tarvinnut loikkia pois paikalta tyhjin vatsoin.