Mitä ihmettä? Paavin Instagram tykkäsi taas herutuskuvasta

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Katolinen kirkko joutui taannoin kohun keskiöön Instagram-tykkäyksen vuoksi. Paavi Franciscuksen Instagram-tili oli monien yllätykseksi tykännyt brasilialaisen bikinimalli Natalia Garbotton peppukuvasta. Nyt sama vaikuttaa toistuneen uudelleen.

Margot Foxx yllättyi taannoin nähdessään, keiden mieleen hänen tuore kuvansa oli Instagramissa. Tiddy queen, eli tissikuningatar-tittelillä itseään kuvailevan OnlyFans-mallin Vähäpukeisesta otoksesta oli nimittäin tykäntty paavi Franciscuksen tilin toimesta. Ruudunkaappaus yllättävältä taholta saadusta tykkäyksestä levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Paavin sometiimi koostuu useista työntekijöistä, joten Paavi Franciscus tuskin on tässäkään tapauksessa tykännyt henkilökohtaisesti rohkeasta otoksesta. Vatikaani ilmoitti aloittavansa sisäiset tutkinnat edellisen samankaltaisen tapauksen kohdalla. Tiedossa ei kuitenkaan ole, selvisikö peppukuvasta tykänneen tahon henkilöllisyys ja kärsikö hän siitä jotain seuraamuksia.