Janni Hussi hyytävässä bikinikuvassa – tätä ei moni tee perässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisjulkkis Janni Hussi tunnetaan television ja radion lisäksi myös terveellisistä elämäntavoistaan ja energisestä olemuksestaan. Radio Suomipopin huippusuosittua Aamulypsy-ohjelmaa nykyisin juontavat fitness-kaunotar jakaa paloja vauhdikkaasta elämästään myös sosiaalisessa mediassa sadoilletuhansille seuraajilleen.

Tällä kertaa Janni on julkaissut Instagramissa hyytävän kuvan, jossa hän on juuri käynyt pulahtamassa uimassa. Kuten arvata saattaa, jouluna veden lämpötila vastaa avantouintia, vaikka jääpeitettä saadaankin vielä odottaa. Värikkäissä bikineissä Sipoon vesillä jäisen kylvyn ottanut Janni toivottaa kuvansa yhteydessä hyvää joulua.

– Näissä jouluisissa tunnelmissa toivottelen sulle hyvät joulut! Huilikaahan täysillä, Janni toivottaa.