Meghan Markle ja prinssi Harry podcast-uralle – sopimus Spotifyn kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin kuninkaallisista rooleistaan vetäytyneet prinssi Harry ja Meghan Markle ovat paljastaneet uuden uravalintansa. Pariskunnasta tulee ajan hengen mukaisesti oman podcastinsa juontajia.

Meghan Markle ja prinssi Harry ovat solmineet Archewell Audio -yhtiönsä kautta usean vuoden sopimuksen Spotifyn kanssa. Sen myötä pariskunta tulee tuottamaan ja juontamaan omaa podcastiaan. Sopimuksen rahallista arvoa ei ole paljastettu, mutta Spotifyn voi olettaa maksaneen pariskunnalle melkoisen summan.

Meghan ja Harry tulevat aloittamaan podcast-uransa myöhemmin tässä kuussa jouluspesiaalin merkeissä, jossa tullaan tiedotteen mukaan kuulemaan inspiroivien vieraiden tarinoita toivosta ja myötätunnosta. Aikaisemmin tänä vuonna Kaliforniaan muuttanut pariskunta solmi taannoin myös sopimuksen Netflixin kanssa. Sen myötä he tulevat tuottamaan alustalle muun muassa dokumentteja, elokuvia ja lastenohjelmia.