Somekuvasta nousi kohu – menikö Lana Del Rey kihloihin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Lana Den Reyn on uutisoitu vieneen suhteensa poikaystävä Clayton Johnsonin kanssa seuraavalle tasolle. Parin on paljastettu menneen kihloihin.

Fanit alkoivat spekuloimaan Lana Del Reyn menneen kihloihin nähtyään hänen vasemman kätensä nimettömässä timanttisormuksen taannoisessa The Tonight Show -esiintymisessä. US Weekly -lehti on sittemmin uutisoinut huhujen pitävän paikkansa. Lehden mukaan Clayton Johnson pyysi tähteä kihloihin alle vuoden seurustelun jälkeen.

Lana Del Rey ja Clayton Johnson eivät ole itse toistaiseksi kommentoineet asiaa. Laulaja-lauluntekijän nykyinen rakas on 31-vuotias muusikko ja malli, joka on soittanut kitaraa lukuisissa kokoonpanoissa. Del Rey julkaisi viime vuonna kiitosta keränneen Norman Fucking Rockwell -albuminsa, ja parhaillaan hän työstää Chemtrails over the Country Club -levyä.