Norjalaismies tuhoaa tavaroita päällään – videot hämmentävät verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa yllättävät videot lähtevät leviäämään viraalina kulovalkean tavoin synnyttäen samalla uusia trendejä, joita taas muut sisällöntuottajat seuraavat. Nyt YouTubessa huvittaa norjalainen taiteilija Jan Hakon Erichsen.

Jan Haken Erichsen luo sekä Facebookiin että YouTube-kanavalleen hauskaa sisältöä. Videot perustuvat yleensä siihen, että mies hajottaa tai murskaa tavaroita ja elintarvikkeita päällään tai muilla vartalonsa osilla. Videot onnistuvat saamaan katsojille hymyn huulille, mutta taiteilija itse pysyy niissä kuitenkin vakavana.

Jan Haken Erichsen esiintyy videoilla niin totisena, että on hankalaa varmuudella sanoa tekeekö mies erikoisia taidevideoita pilke silmäkulmassa vai tosissaan. Joka tapauksessa ne tuntuvat kuitenkin viihdyttävän niin miehen 20.000 YouTube-seuraajaa kuin satunnaisia katselijoita Facebookissakin. Katso video tästä.

https://www.facebook.com/watch/?v=1184600711920079