Candy Charms somekuva hämmästyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen aikuisviihdetähti Candy Charms esittelee usein ampiaisvyötäröään sosiaalisessa mediassa. Naisen muhkeat muodot ovat plastiikkakirurgien aikaansaannoksia, joita hän esittelee auliisti paljastavissa asuissa. Nyt hän on jatkanut valitsemallaan tiellä.

Lontoossa asuva Candy Charms on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa otoksia, joiden perusteella hänen vartalossaan on tuskin kovin paljon luomua jäljellä. Koripallon kokoiset jättirinnat varastavat nimittäin – toki tarkoituksella – huomion lähes jokaisessa hänen päivityksessään. Voidaan vain kuvitella millaisia selkäkipuja tuollainen povi hänelle aiheuttaa.

Candy Charms on kertonut avoimesti kauneusleikkauksistaan. Hänelle tehtiin viime vuonna rasvansiirto, jossa poistettiin hänen kehonsa rasvaa ongelma-alueilta ja siirrettiin sitä takamukseen. Candy Charmsin keho on hänen työpaikkansa, sillä hän tienaa itseään esittelemällä.