Carmen Electra alastonkuva venyttää somen rajoja – poistetaanko tämä kuva?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, näyttelijä ja laulaja Carmen Electra lukeutui 1990-luvulla aikansa kuuluisimpiin seksisymboleihin. Statukseen vaikuttivat epäilemättä erityisesti tähden esiintymiset Playboy-lehden sivuilla ja suositussa Baywatch-sarjassa.

Tällä kertaa Carmen Electra on julkaissut joulun kunniaksi rohkean alastonkuvan itsestään. Arkistokuvansa yhteydessä Electra viittaa maailmankuulun Playboyn joulunumeroon ja toivottaa seuraajilleen hyvää joulua. Kuva venyttää Instagramin sääntöjen rajoja, joten voi hyvin olla, että se tullaan pian poistamaan palvelusta.

Carmen Electra muistetaan yhtenä 1990-luvun suurimmista seksisymboleista. Hän on näytellyt muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa.

Suoratoistopalvelu Netflixiin ilmestyi taannoin The Last Dance: Kerran vielä, Bulls -dokumenttisarja Michael Jordanista ja NBA-joukkue Chicago Bullsista. Siinä nähtiin myös Bullsin riveissä pelanneen Dennis Rodmanin kanssa naimisissa ollut näyttelijä-malli Carmen Electra. Dokumentti myötä Carmeniin liittyvien hakujen määrän yli tuhatkertaistui aikuisviihteen verkkopalveluissa.