Sports Illustrated -malli ei enää näännytä itseään – kaunottaret avautuivat ulkonäköpaineista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen mallikaunotar Emily DiDonato on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secretin alusvaatemallina ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. 28-vuotias DiDonato pitää myös omaa YouTube-kanavaa, jonka uusimmassa jaksossa nähtiin vieraana kanadalainen malli Kate Bock.

Sports Illustrated -lehden kannessa poseerannut 27-vuotias Kate Bock keskusteli Emily DiDonaton kanssa siitä miten hänen vartalonkuvansa on muuttunut vuosien saatossa. Aiemmin hän koki, että hän ei koskaan ollut tyytyväinen omaan vartaloonsa. Etenkin Pariisissa asuessaan nainen huomasi, että mallit olivat todella hoikkia eikä hän pystynyt olemaan niin laiha kuin monet alalla työskentelevät mallit.

Nykyään Kate Bock keskittyy tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan, jonka avulla nainen on lähes aina valmis uimapukukuvauksiin. Toisinaan tähti voi kiristää ruokavaliotaan ja lisätä liikuntaa päästäkseen unelmiensa kuvauskuntoon parissa viikossa. Tähti ei kuitenkaan aio enää näännyttää itseään tai harrasta radikaaleja kuntokuureja.