Iskra Lawrence kuvasi itsensä suihkussa – ei jättänyt juuri mielikuvituksen varaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen malli Iskra Lawrence juhlisti viikonloppuna 30. syntymäpäiväänsä. Nyt hän on tarjoillut silmänruokaa jakamalla sosiaalisessa mediassa rohkeita ja vain vähän mielikuvituksen varaan jättäviä otoksia.

Iskra Lawrence jakoi sarjan kuvia, joissa hänet nähdään poseeraamassa kameralle vailla rihmankiertämää suihkussa. Koska malli vietti juuri merkkipäiväänsä, vitsaili hän kuvatekstissä esiintyvänsä kuvissa syntymäpäiväasussaan. Tähti myös kiitteli faneja onnentoivotuksista.

Iskra Lawrencea kuvaillaan usein mediassa plusmallina, vaikka tähti onkin itse kertonut vieroksuvansa termiä. Brittiläisen tähden vuosi 2020 on ollut melko kiireinen. Hän synnytti huhtikuussa esikoislapsensa, ja on toisinaan raportoinut perhe-elämästä sosiaalisessa mediassa.