Koira väitteli omistajansa kanssa – huvittava näky videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit oppivat nopeasti kommunikoimaan elein ja ääntelyin omien omistajiensa kanssa. Etenkin koirat ilmaisevat monissa perheissä tahtoaan hyvin äänekkäästi ja kertovat milloin ne esimerkiksi haluavat ruokaa tai päästä ulos leikkimään.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa koira näyttää väittelevän omistajansa kanssa. Mies oli ollut koiran kanssa ajelulla autolla, jolloin koira oli istunut etupenkillä. Koira oli kielloista huolimatta noussut penkillä aina jaloilleen seisomaan, nostanut häntänsä ylös ja hangannut peräreikäänsä penkin päätukea vasten.

Videolla kuullaan miten mies yrittää kertoa vaimolleen tapahtuneesta ja siitä miten koira käyttäytyi. Koira vaikuttaa aivan siltä kuin se ymmärtäisi, että nyt hänen käytöksestään kielitään eteenpäin. Koira tuntuu olevan tapahtumista eri mieltä ja vaikuttaa puolustelevansa itseään naiselle samaan aikaan kun mies kertoo mitä autossa tapahtui.