Sometähti Joselyn Cano on kuollut – kauneusleikkausta epäillään syyksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mediassa lempinimen meksikolainen Kim Kardashian saanut malli ja somevaikuttaja Joselyn Cano on kuollut. Miljoonien ihmisten sosiaalisessa mediassa seuraama latinotähti oli menehtyessään vasta 29-vuotias.

Joselyn Canon kuoleman on kerrottu johtuneen pieleen menneestä kauneusleikkauksesta. Kalifornialaistähti oli The Sun -lehden mukaan matkustanut Kolumbiaan pakaroiden rasvansiirtoa, eli niin kutsuttua brasilialaista takapuolenkohotusta varten. Canon perhe ei ole kuitenkaan toistaiseksi vahvistanut mallin kuolemaa.

Joselyn Cano opiskeli mikrobiologiaa San Diegon yliopistossa ja toimi oman Joselyn Cano Swimwear -uimavaatemerkkinsä suunnittelijana. Rohkeistakin kuvistaan tunnetuksi noussut Cano nautti suuresta suosiosta sosiaalisessa mediassa mallina ja vaikuttajana. Hänellä oli yli 10 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.