Taylor Swift lähetti ihanan vauvalahjan Katy Perrylle – kirjaili pienen peiton tytölle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swiftin ja Katy Perryn välillä oli monien vuosien ajan riitaa. Kaikki alkoi siitä, kun laulajien taustatanssijat vaihtoivat lennosta leiriä. Sen jälkeen riitelyä jatkettiin julkisesti lehtien palstoilla kommentoiden tilannetta toimittajille ja myös kappaleiden lyriikoissa naiset antoivat toisensa kuulla kunniansa.

Viime vuosien aikana naiset ovat kuitenkin tehneet vähitellen sovintoa. He ovat lähetelleet toisilleen lahjoja ja nyt Taylor Swift yllätti Katy Perryn suloisella vauvalahjalla. Swift oli kirjaillut vaaleanpunaiseen pieneen peittoon tähtiä, kukan sekä tekstin Baby Bloom.

Katy Perry oli niin otettu saamastaan lahjasta ja siihen nähdystä vaivasta, että hän päätti julkaista kiitoksensa Instagram-kanavallaan. ”Toivon, että tyttäreni kantaa tätä mukanaan vuosikausia niin, että se kuluu täysin tunnistamattomaksi riekaleeksi, jota hän pitää teini-ikäisenä taskussaan”, Perry kirjoitti kuvatekstissään.