Beyonce säväyttää näyttävissä kuvissa – päällä kultaketjustringit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popdiiva Beyonce julkaisi aikaisemmin tänä vuonna Disney+ -palvelussa tuoreen visuaalisen albuminsa Black is King. Nyt muuten hieman hiljaiseloa julkisuudesta pitänyt tähti nähdään Iso-Britannian Vogue-lehden näyttävissä kuvissa.

Beyonce poseeraa näyttävissä asukokonaisuuksissa peräti kolmessa erilaisessa Voguen tuoreen numeron kansikuvissa. Tähti tarjosi Instagramissa esimakua myös sisäsivujen otoksista, joissa hänet nähdään muun muassa punaisessa iltapuvussa ja kultaketjustringeissä. Kuvat otti 21-vuotias Kennedi Carter, Iso-Britannian Voguen nuorin kansikuvia ikuistanut valokuvaaja.

Voguen haastattelussa Beyonce kuvaili, kuinka hektinen ja mullistusten täyttämä vuosi 2020 on muokannut häntä. Tähden mukaan hän on viettänyt aikaisemmin paljon aikaa oman perintönsä rakentamiseen ja kulttuurinsa edustamiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Globaalin pandemian ja Yhdysvaltojen Black Lives Matter -mielenosoitusten keskellä hän on kuitenkin päättänyt antaa itselleen luvan keskittyä myös omaan onneensa.