Biksukuvasta nousi kohu – Kourtney Kardashian raskaushuhujen keskiössä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianin perheen sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney Kardashian, on kolmen lapsen äiti. Nyt realitytähden on huhuttu odottavan jo neljättä lastaan.

Kourtney Kardashian jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän lomailee perheineen Meksikon Cabo San Lucasissa. Tähti nähtiin poseeraamassa kuvissa vaaleanpunaisissa bikineissä. Miljoonia tykkäyksiä keränneet kuvat saivat osan Kourtneyn faneista pohtimaan, voisiko hän olla raskaana.

Inquisitr-lehden mukaan fanit menivät niin pitkälle, että pohtivat jo voisiko mahdollisen lapsen isä olla Scott Disick. Disick on Kourtney Kardashianin Mason, Penelope ja Reign -lasten isä. 37-vuotias tähti tosin on yhdistetty viime aikoina 19-vuotiaaseen Amelia Hamlineen erottuaan Sofia Richiestä aiemmin tänä vuonna.