Kylie Jenner näyttävissä kuvissa – kylpee ruusun terälehdissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkayrityksellään omaisuutensa tehnyt Kylie Jenner lanseerasi juuri uuden kokoelman Kylie Cosmetics -meikkituotteita, joiden teemana oli kissapedot. Nyt Jenner on tehnyt uuden lanseerauksen myös Kylie Skin -ihonhoitotuotesarjan puolelle.

Kylie Jenner mainostaa näyttävästi uusia kylpytuotteitaan kuvassa, jossa hän poseeraa kylpyammeessa. Kylpyamme on täytetty ruusun terälehdillä ja 23-vuotiaalla naisella on yllään vain haalean vaaleanpunainen bodymallinen alusasu, joka paljastaa naisen jalat ja takareidessä olevan lapsena saadun arven.

Kylie Jennerin uudet tuotteet muuttavat minkä tahansa tavallisen kylpyammeellisen kylpyhuoneen luksushoitolaksi. Ihonhoitotuotteiden lisäksi hemmottelusettiin kuuluu kaksi tuoksukynttilää, kylpyvaahto ja kylpysuola.