Miley Cyrus riettaissa jouluherutuskuvissa: ”Tule maistamaan pipariani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti ja näyttelijä Miley Cyrus nousi aikoinaan julkisuuteen Disneyn teinitähtenä, mutta aikuisiän saavutettuaan hän vaihtoi imagonsa huomattavasti rohkeampaan suuntaan. Tähden tyyli ei muuttunut kiltimpään suuntaan edes jouluna.

Miley Cyrus tarjosi faneilleen joululahjan rohkeiden kuvien muodossa. Otoksissa poptähti nähdään poseeraamassa kameralle seksikkäässä tonttuasussa ja SM-tyylisessä, rinnat paljastavassa nahkakorsetissa ruoska kädessään.

– Pukki on maailman onnekkain tyyppi- Hän tietää missä kaikki tuhmat nartut asuvat. Nähdään pian iso poika, tule maistamaan pipariani, Cyrus kirjoitti Instagramissa.

Kuvien rohkea linja kulkeekin käsi kädessä Miley Cyrusin tuoreen levyn linjan kanssa. Tänä vuonna ilmestyneellä Plastic Hearts -albumillaan tähti on vaihtanut musiikillisen tyylinsä kasarirock-henkiseen ilmaisuun. Levy ilmestyi 27. marraskuuta.