Poliisi epäilee henkirikosta – pyytää havaintoja Seinäjoella kadonneesta Kai-Pekka Savolaisesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kai-Pekka Savolainen katosi Seinäjoella 28. marraskuuta. Poliisi epäilee hänen joutuneen henkirikoksen uhriksi. Viranomaiset ovat nyt paljastaneet yksityiskohtia tapauksesta, jotta poliisille kerrottaisiin enemmän yleisövihjeitä.

– Poliisi pyytää havaintoja Kasperissa lauantaina 28. marraskuuta Kai-Pekka Savolaisen seurassa liikkuneista ihmisistä. Savolaisen seurassa on nähty keski-ikäinen mies, joka on ollut pukeutuneena lenkkareihin, harmaisiin college-housuihin, mustaan takkiin ja päässä on ollut maastokuvioinen lippalakki. Keski-ikäisellä miehellä on parta ja hän on noin 170-175 senttimetriä pitkä.

Poliisi pyytää myös havaintoja Kasperin R-kioskin läheisyydessä illalla nähdystä mustasta tai tummasta Mercedes-Benz C-mallin farmariautosta. Auto on vuosimalliltaan 2000 luvun alusta ja korimalliltaan W203. Poliisille tulleiden tietojen mukaan autoon olisi kolmen miehen toimesta nostettu maasta yksi mies. Kaikki autoon ja sillä liikkuneisiin liittyvät havainnot toivotaan ilmoitettavan poliisille.

Savolainen oli kadotessaan 40-vuotias, noin 170 senttimetriä pitkä, vankkarakenteinen, siilitukkainen, parrakas ja hän käytti silmälaseja. Savolaisella oli jalassaan todennäköisesti mustat tuulihousut. Havainnot ja kaikki Kai-Pekka Savolaiseen liittyvät tiedot sähköpostilla vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse virka-aikana numeroon 0295 447 325.