Twin Peaksin luoja David Lynch työstää uutta sarjaa Netflixille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjaajalegenda David Lynch on tullut monille parhaiten tunnetuksi luomastaan Twin Peaks -televisiosarjasta. Twin Peaks sai vuosikymmenten tauon jälkeen jatkoa vuonna 2017, ja nyt ohjaaja on työstämässä kokonaan uutta televisiosarjaa.

David Lynchin on paljastettu tekevän yhteistyötä suoratoistopalvelu Netflixin kanssa. Hän tulee toteuttamaan palvelulle Wisteria-nimisen sarjan, jonka tuottaa pitkäaikainen yhteistyökumppani Sabrina S. Sutherland. Sarjan kuvausten on Welcome to Twin Peaks -sivuston mukaan määrä alkaa toukokuussa 2021.

Wisteria-sarjan tarkemmat yksityiskohdat ovat toistaiseksi hämärän peitossa. Netflix julkaisi taannoin Lynchin tuoreen What Did Jac Do? -lyhytelokuvan. Viime kuukausina David Lynch on keskittynyt omintakeisten säätiedotustensa tekemiseen Youtubeen.