French Montana vakavassa lääkekoukussa – joutui teho-osastolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Marokkolaissyntyinen ja nykyään Yhdysvalloissa asuva 36-vuotias French Montana joutui vuosi sitten sairaalahoitoon. Tällöin kerrottiin, että hän joutui teho-osastolle sydänongelmien ja pahoinvoinnin vuoksi. Nyt on paljastettu, että hän oli vakavassa lääkekoukussa.

Mies kiidätettiin sairaalaan marraskuussa 2019. Hän teki elämäntaparemontin ja on ollut sen jälkeen päihteetön. Mies oli syöksykierteessä ja söi kertomansa mukaan lääkkeitä huvikseen. Hän käytti muun muassa piristävää Adderallia ja kipulääke Percocetia, XXL uutisoi.

Mies piti teho-osastoreissun jälkeen taukoa kaikesta, niin musiikista kuin sosiaalisesta mediastakin. Nyt hän on saavuttanut tasapainoisemman elämän. Hän seurusteli taannoin Khloe Kardashianin kanssa.