Kentälle juossut koira keskeytti jalkapallo-ottelun – sai uuden kodin pelaajalta

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalla on nähty vuosien mittaan lukuisia tapauksia, joissa urheiluottelut ovat keskeytyneet kentälle eksyneiden eläinten toimesta. Nyt näin on käynyt Boliviassa. Tuoreella tapauksella oli onnellinen loppu.

Bolivian jalkapalloilun pääsarjan Nacional Potosi ja The Strongest -joukkueiden välinen ottelu keskeytyi taannoin yllättävällä tavalla. Jalkapallokentälle juoksi koira suussaan nappulakenkä. Pelaajat ja tuomarit yrittivät häätää koiraa pois kentältä, ja lopulta se onnistuttiin kantamaan ulos.

Tempaus osoittautui myöhemmin koiralle hyödylliseksi. The Strongestin riveissä pelaava Raul Castro ilmoitti nimittäin UPI-uutissivuston mukaan tarjoavansa kodin koiralle, joka sai faneilta nimen Cachito.