Kroatian maanjäristys tallentui suoraan uutisraporttiin – video näyttää järistyksen voiman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Krotiassa tapahtunut vakava maanjäristys oli yksi alkuviikon pääuutisia, sillä Richterin asteikolla 6,2 magnitudin voimalla Sisakin ja Petrinjan kaupunkien liepeille iskenyt järistys vaati useita kuolonuhreja ja kymmenittäin loukkaantuneita. Järistys tuntui laajalla alueella myös Krotian naapurimaissa. Kokonaisia rakennuksia sortui järistyksen voimasta.

Nyt verkossa nähdään uutisraportti, jonka suorassa lähetyksessä maanjäristys iski. Uutisryhmä oli juuri tekemässä haastattelua, kun maa alkoi vavahdella voimakkaasti ja videolla nähdään miten mikrofonit heiluvat ja haastateltava on lähes paniikissa. N1-televisiokanavan Zagrebin toimituksessa lähetystä juontanut uutisankkuri on hänkin kauhuissaan, kun koko studio vavahtelee.