Lentokarttaan ilmestyi valtava ruisku – lentäjä otti kantaa koronarokotteeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronaviruksen vastaisen rokotteen jakaminen on aloitettu viime viikkoina eri puolilla maailmaa, myös Suomessa. Taannoin eräs saksalainen lentäjä otti kantaa rokotekeskusteluun näyttävällä tavalla.

Samy Kramer nousi lentokoneella ilmaan Saksassa sijaitsevan Bodenjärven yläpuolelle. Hän piirsi lentokarttaan rokoteneulaa esittävän kuvion lentämällä etkäteen GPS-laitteella suunnitellun reitin. 20-vuotias lentäjä halusi tempauksellaan kehottaa ihmisiä ottamaan koronarokotteen.

– On edelleen runsaasti ihmisiä, jotka vastustavat rokotusta. Minun tempaukseni voisi olla muistutus heille pohtia asiaa, saada asiat kulkemaan eteenpäin. Ehkä kyseessä oli myös eräänlainen riemun ilmaus, sillä lentoala on kärsinyt pahasti pandemian vuoksi, Kramer kuvali Reuters-uutistoimistolle.