Näin kylmää Kanadassa oli – vesipullon sisältö jäätyi silmien edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanada on Suomen tavoin pohjoisilla leveysasteilla sijaitseva maa, mikä näkyy myös sen talvisin jäätävissä lämpötiloissa. Pakkaslukemat ovat maan pohjoisimmissa kolkissa laskeneet kylmimmillään alle -60 asteeseen.

Tuoreella TikTok-videolla nähdään, kuinka kylmää Kanadassa voi toisinaan olla talvisin. Siinä paikallinen rekkakuski pitelee kädessään vesipulloa. Pullon sisältö on auton sisällä nestemäistä.

Kaikki kuitenkin muuttuu miehen siirtäessä pullon avonaisen ikkunan ulkopuolelle. Pullossa oleva vesi nimittäin jäätyy hänen silmiensä edessä. TikTok-käyttäjän mukaan hän ikuisti videon viime vuonna -40 asteen pakkasessa.

@pb_ten

I had to tarp my load out there (last winter)

♬ Oh No – Kreepa