Poliisi pyytää havaintoja – tunnistatko valvontakameran miestä?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin Meri-Rastilassa ryöstettiin kauppa sunnuntaina 13. joulukuuta kello 12:03. Ryöstö tapahtui osoitteessa Meri-Rastilan kuja 2. Karttatietojen mukaan osoitteessa sijaitsee S-market Meri-Rastila.

Poliisi julkaisee valvontakameran kuvia miehestä ja pyytää yleisön apua tekijän henkilöllisyyden selvittämiseksi. Poliisi pyytää teosta epäillyn miehen henkilöllisyyteen liittyviä vihjeitä virka-aikana puhelinnumeroon 0295 475 029 tai sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Epäillyn miehen tuntomerkit: pituus 175-180 senttimetriä ja hoikka ruumiinrakenne. Ryöstäjällä oli vihreä vetoketjullinen takki, jossa hupun keskellä musta kaistale. Hänellä oli siniset farkut, vaaleanruskeat varrelliset kengät ja työkäsineet, joissa on oranssi kämmenselkä.