Amerikkalaisnäyttelijä Dawn Wells kuoli koronaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Dawn Wells on kuollut koronavirukseen sairastumisen seurauksena 82-vuotiaana. Tähti muistetaan erityisesti suositusta Gilligan’s Island -sarjasta ja muista televisiorooleista.

Dawn Wells menehtyi Los Angelesissa sijaitsevassa kodissaan covid-19 -viruksen komplikaatioihin. Tähden tiedottaja Harlan Boll kertoo CNN-uutissivustolle muistavansa Wellsin aina ystävällisenä tähtenä, joka tuotti iloa lähipiirilleen vaikeinakin aikoina.

Dawn Wells nousi julkisuuteen vuonna 1959, jolloin hänet kruunattiin miss Nevadaksi. Hänet valittiin naapurintyttö Mary Annin rooliin Gilligan’s Islandiin 350 hakijan joukosta. Wells nähtiin Bonanza, Lemmenlaiva ja Columbo -sarjoissa sekä elokuvassa Kaupunki pelon vallassa.