Kauneusleikkauksiin koukussa: ”En ole huono äiti”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljättä nenäleikkausta suunnitteleva englantilainen 28-vuotias Frances on pian kaksi vuotta täyttävän tytön äiti. Hän kohtaa runsaasti kritiikkiä plastiikkakirurgisten toimenpiteiden takia, ja eniten hän saa sitä omalta äidiltään.

Omaa OnlyFans-sivustoa ahkerasti päivittävä Frances on kokopäiväinen kotiäiti. Hän kuitenkin tienaa valokuvillaan ja videoillaan, joten oman ulkonäön vaaliminen on hänelle tärkeää. Monen mielestä jopa liian tärkeää, sillä nainen suunnittelee neljättä nenäleikkausta Turkissa.

Ihmiset ovat huolissaan, että Francesin tytär omaksuu äitinsä tavat ja kasvaa ympäristössä, jossa on paljon epävarmuustekijöitä ulkonäön suhteen. Frances toivoo, että hänen tyttärensä elää tulevaisuudessa juuri sellaisena kuin haluaa olla, niin hän itsekin tekee.